Fa és műanyag tetőtéri ablak

Egy lakás berendezésénél mindig ajánlatos alapos figyelmet szentelni a megfelelő ablak kiválasztására. A tetőtéri ablak üzletünkben fa és műanyag kivitelezésben is beszerezhető. A fából készült modell előnye, hogy a keret alján és a felső részén is található kilincs, ami megkönnyíti a nyitást és a zárást.

A keret felülete tökéletesen simára csiszolt, gombáktól óvó szerrel és egy felső réteg lakkal van bevonva. Ennek különlegessége, hogy résszellőző pozícióba is állítható. A műanyag keretű tetőtéri ablak csupán egyetlen kilinccsel van felszerelve, azonban a darab minősége minden vásárlót lenyűgöz. Emellett a termék színét az ízlésének megfelelően választhatja ki.

Mindegyik típus esetében többféle üvegezés áll rendelkezésére. Döntsön okosan és rendelje meg üzletünkből a tetőtéri ablakot! Többféle méretben állítjuk elő, azonban alapos konzultálást követően, akár egyedi méretekben is fogadunk rendeléseket. További információkért keresse fel a munkatársainkat, mert igyekszünk mindenben a segítségére lenni!