Jó minőségű műkörmös LED lámpa elérhető

A technológia folyamatos fejlődése a műköröm területére is betört már. Szerencsére! Hiszen ennek a trendnek köszönhetjük a műkörmös LED lámpa megjelenését, ami bőröregedés gátló funkcióval is rendelkezik. Ha még nem hallott volna erről az újdonságról, akkor mindenképpen érdemes kattintania és közelebbről szemügyre vennie. Azonban, ha ez még nem győzte volna meg, akkor jó hír, hogy nem ez az egyetlen nagyszerű funkciója az okos kis készüléknek.

Igen sok manikűrös cserélte már le a régóta használt lámpáját erre a darabra és nem is bánta meg. A műkörmös LED lámpa az új generációs kettős LED/UV diódák alapján készült és a gyártók 50 wattos teljesítménnyel látták el. A beépített időzítő 30, 60 és 90 másodpercre állítható be, így nem kell egyszerre többfelé figyelnie, nyugodtan koncentrálhat a másik kézre, amíg az elsőn köt az anyag.

A műkörmös LED lámpa igazán könnyen karbantartható és nagyon egyszerűen takarítható, köszönhetően a mágneses aljának, ami egy könnyed mozdulattal eltávolítható. Ha szeretné megkönnyíteni a munkáját, akkor mindenképpen megéri beszereznie. A kattintás már csak azért is megéri, mivel új zselés műköröm szett érkezett az áruházba. Ráadásul nem is csak egy! Ha most azt gondolja, hogy ez kizárólag a kezdő körmösöknek jöhet jól, akkor nagyon téved! A csomagokat ugyanis profik állították össze, követve azt az utasítást, miszerint legyen használható a kezdőknek és a profiknak egyaránt.

Persze a különböző komolyságú zselés műköröm szettek más és más eszközöket és kellékeket tartalmaznak, így megfelelőképpen ki tudják elégíteni a legkülönbözőbb igényeket is. A kezdő csomagban minden megtalálható, ami a tanuláshoz kell, kezdve a lámpától, a csiszológépen keresztül egészen az ápoló folyadékokig. A profiknak azonban olyan zselés műköröm szett lett összerakva, ami számos változatos színű és funkciójú, kiváló minőségű lakkot tartalmaz. Hab a tortán, hogy sokkal olcsóbb így megvásárolni, mintha egyenként venné meg, így válogasson nyugodtan a különböző csomagok között.