Hosszú éveken át szolgál a paróka

Bár a természetes póthaj beszerzése mindig nehéz döntés, mert egyesek szerint egy kisebb vagyonba kerül, de az árat gyakran minőségi garancia követi. Ha nem szeretne vagy nincs elég tudása ahhoz, hogy egy szintetikus paróka állandó gondozására vállalkozzon, akkor megkísérelheti a valódi haj beszerzését.

Ez mindenképpen jobb megoldás, ha napi szinten van szüksége rá vagy fontos alkalmakra használja. A természetes paróka olyan férfiak és nők valódi hajából készülnek, akik felajánlották vagy eladták azt. Ez azt jelenti, hogy úgy viselkednek, mint a valódi haj. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy ez nem élő és már nem képes regenerálódni.

Ez azt jelenti, hogy a túlzott festés, a törölközős dörzsölés vagy más, a hajnak nem feltétlenül egészséges eljárások súlyosan károsíthatják és az ilyen elváltozásokat már nem lehet visszafordítani vagy gyógyítani. A természetes paróka esetében nyugodtan beszélhetünk magas minőségről. Többnyire minden hajszál biztonságosan rögzül és nagyon kicsi az esélye annak, hogy magától kihullik.