Gyorsabb játékot tesz lehetővé a MICROSOFT GAMEPAD

Ez a kütyü különösen hasznos a dinamikus játékoknál, ahol a mozgás gördülékenysége és pontossága elengedhetetlen. A MICROSOFT GAMEPAD asztali számítógépen való használata játék közben nagyobb pontosságot tesz lehetővé, mint a billentyűzet és az egér párosa.

A fejlesztők igyekeznek megfelelni a modern felhasználók elvárásainak és egyre valósághűbb játékokat dobnak piacra. Ezek már nem hasonlítanak a néhány évvel ezelőtti produkciókra, hiszen a kiterjedt történet, a realizmus és a dinamikus akció a fő jellemzőjük. Ráadásul a játékokat már nem kell hagyományos adathordozón megvásárolni, hiszen a legtöbbjük online is elérhető, ahol valós időben lehet játszani a világ minden tájáról érkező felhasználókkal.

Ezekben az esetekben a győzelmet gyakran a reakció gyorsasága és a mozdulatok pontossága határozza meg, így a billentyűzet és az egér nem feltétlenül elegendő. Ha teljes mértékben át akarja venni az irányítást a karaktere felett és a funkciók teljes skáláját használni szeretné, akkor jól jön egy jó MICROSOFT GAMEPAD!