Ezért olyan különleges minden Pandora ékszer

A görög mitológia szerint, az első földi halandó nő, akit istenek teremtettek, nem más, mint Pandóra volt. Ennek szimbólumaként mindenegyes Pandora ékszer isteni ajándéknak számít.

A kifinomult munkát, minőségi alapanyagokat tartalmazó nyakláncok, gyűrűk elsősorban nőknek készülnek, a megszokott nőiességgel, légiességgel, finomsággal, valamint érzékiséggel. A Pandora ékszer ugyanúgy jól mutat a tinédzsereken, mint a korosodó hölgyeken.

Bármilyen alkalommal megállja a helyét, a hétköznapi viseleten túl, az alkalmi ruhákhoz is remekül illeszkednek. A Pandora ékszer széles választékában kiemelkedő helyen állnak a függők, medálok és brossok. Nem utolsósorban említést érdemelnek a karkötők is, amiket apró kis medálokkal, kiegészítőkkel személyre lehet szabni.

Az ékszerek többségének alapja ezüst, viszont kapnak egy fehér vagy rozéarany borítást is. Szépségükért a kicsi drágakövek felelnek, de a kifinomult tervezés is. Rendeljen most akciós áron webáruházunkból, amit futárral juttatunk el Önhöz!