Egyenletesen felvihető színes zselé

Ön tudja-e, hogy melyik az a bizonyos anyag, amivel a manikűrös mesterek valódi remekműveket hoznak létre? A porcelán műköröm egy hosszabbítási eljárás, ami a körmöket rugalmasabbá, erősebbé és tartósabbá teszi, a háztartási és vegyi anyagok, a fagy, a hő és az ultraibolya sugárzással szemben. Ugyanakkor szép, matt felületet kölcsönöz. De lássuk, honnan jött ez az ötlet? Fred Slack amerikai fogorvostól és természetesen véletlenül.

Az úriember egyszer megpróbált megoldani egy kellemetlen helyzetet a betört körme kapcsán úgy, hogy a fogászatban alkalmazott akrilt használta fel és ezzel egy időben kifejlesztette a porcelán műköröm alapjául szolgáló modern technológiát. A csodálatos találmány előtt az ókori Kínában is volt példa hasonló manikűrre, ahol selyemből és lakkból készítettek lenyűgöző mintákat. De efféle próbálkozások a XIX. századi Európában is voltak. A komplex és speciális porcelán műköröm akkor még nem kapott komoly népszerűséget. Erre még jó néhány évtizedet kellett várni.

A professzionális géles körömhosszabbítás egy manikűrös eljárás, amiben egy polimer anyagot használnak. A színes zselé kollekciók több típusra oszthatóak, amelyek közül a Kaméleon, a 3D, a Thermo, a Pastel és a klasszikus csoportokra mutatkozik a legnagyobb igény. Ezek a termékek garantálják a gyönyörű és tartós bevonat létrehozását, ami ellenáll az ütéseknek, a karcolásoknak, a sérüléseknek és hosszú ideig megőrzi a tökéletes megjelenését.

A monabeautyshop.com online áruház kiváló minőségű színes zseléket képvisel, amelyekkel a körömhosszabbítás nemcsak a profi mestereknek, hanem a kezdőknek is örömet nyújt. Fontos paraméter az anyag megfelelő megválasztásánál, hogy kezdő vagy haladó szakemberek fognak azokkal dolgozni. Ha Ön még kezdő, akkor próbálja ki a körömépítés alapjait a klasszikus eszközökkel! Azok viszont, akik már régóta a szakmában vannak és kiterjedt ügyfélkörrel rendelkeznek, a választás csak a személyes preferenciáikra korlátozódik. Minél gyorsabban megszilárdul a színes zselé az UV lámpában, annál könnyebb dolgozni vele.