Egy finom gin, a királynő ajánlásával!

Létezik egy ital, ami a brit királynő személyes kedvence, fűszeres, ízes hatást egyaránt előidéz. Ez pedig maga a gin. Ha a prémiumminőségű fajtákra kíváncsi, tekintse meg a kínálatunkat! Webáruházunk ugyanis kizárólag megfelelő minőségű italokat forgalmaz, mégpedig nagyker áron!

A gin tájainkon is igen népszerű, különleges aromájú nedű. Valójában egy holland gyógyszerész találmányáról van szó. Az angol katonák közvetítésével azonban gyorsan lecsaptak a receptre a britek és gin néven a gyártását is megkezdték. A gin különlegessége nem is a lepárlásán, hanem a fűszerezésén múlik. Alapanyaga az árpa vagy a rozs, de a titok az olyan finomságok arányában van, mint a boróka, citrusfélék, kamilla és egyéb gyógy- vagy fűszernövények kifinomult keveréke.

Az idők során a gyártók egyre merészebben nyúltak a különböző ízesítőkhöz, úgyhogy mára már néhány gin változat esetében igencsak a feszegetik a határokat. Próbálja ki a gint jéggel vagy koktélok alapanyagaként, de meglepheti a szeretteit is egy különleges, minőségi palackkal.