Bútorvásárlás helyett Dulux konyhabútorfesték a megoldás

Ha meguntuk régi konyhabútorunkat, általában komplett bútor cserén gondolkodunk. Ez azonban nem egyszerű, igen pénz és időigényes elhatározás, amire általában nehezen szánjuk rá magunkat. Van azonban egy sokkal egyszerűbb megoldás, amelynek segítségével egyszerűen újjá varázsolhatjuk régi konyhánkat.

A Dulux konyhabútorfesték rendkívül praktikus, ha gyorsan szeretnénk tökéletes eredményt elérni. Festés előtt nincs szükség alapozóra, mert a festék tartalmazza a fedőfestékkel egyben. Tökéletesen sima felületet hoz létre, amely ellenáll a zsírfoltoknak és az enyhe tisztítószeres lemosásnak. Közvetlenül felvihető festetlen vagy lakkozott felületre, laminált bútorlapra, MDF panelekre vagy PVC-re.

Szenteljünk kellő figyelmet a festendő felület előkészítésére, tisztítására, zsírtalanítására. A lakkozott felületet festés előtt nem árt megcsiszolni. Átfestés előtt is ajánlatos a pattogzó festékréteg lecsiszolása és a hibák kijavítása. A Dulux konyhabútorfestéket nem szükséges a festéket hígítani, csak használat előtt alaposan fel kell keverni.