Hálózattól függetlenül működő utcai kandeláber

Korántsem mindegy, hogy bizonyos körülmények között milyen termékek bevetésével valósul meg az igények kielégítése. A közterületek kivilágítása, az esetleges bűncselekmények visszaszorítása érdekében nem elhanyagolható. Az utcai kandeláber felállításával gyorsan és magas hatékonysággal érhető el a kívánt eredmény.

Első lépésben érdemes kiválasztani, hogy mekkora teljesítménnyel rendelkezzen a berendezés. Az AM TECHNIC felhozatalában többféle típus elérhető, ezek mind korszerű módon működnek és magas élettartamot nyújtanak. Az utcai kandeláber telepítésének első fázisa a lámpaoszlop lehelyezése. Ez szolgáltatja a stabil pontot, amire a napelemek és a LED fényforrás kerül.

Az energiatároló egységek általában a földbe vannak telepítve robbanás- és vízzáró dobozban, a belesetek megelőzése céljával. A begyűjtött fénysugárzást egy töltésvezérlő juttatja az aksiba, ahonnan éjszakánként kerül felhasználásra. Sötétedéskor az utcai kandeláber automatikusan elindul, majd reggel kikapcsol. Környezet- és költséghatékony kivitelekről van szó, amelyek széles körben elterjedtek.