Barista tanfolyam a kávékultúra elsajátításához

Tudta, hogy a kávéfőzésnek művészete is van? Ha kóstolt már igazán különleges pörkölésű vagy speciálisan főzött kávét, akkor minden bizonnyal fel tudja mérni, hogy miben különbözik egy kávézóban, valamint egy otthon készült koffeinbomba. A barista tanfolyam során, a résztvevők elsajátíthatják mindazt a tudást és gyakorlatot, amivel remek kávéitalokat lehet készíteni.

Kultúráktól függően, minden nemzetnek más és más kávézási szokásai vannak, a Starbucks megjelenésével pedig nagyon felkapottá vált a tejes és hasonló kávés italok fogyasztása is. A budapesti barista tanfolyam a Barista Campus tréningközpont kezdeményezésében kerül meghirdetésre, ahol jelentkezni lehet 1 vagy 4 napos kurzusra, de kipróbálható a latte art képzés is.

Minden barista tanfolyam ideje alatt a résztvevők minőségi munkaeszközökkel, gépekkel és kávékkal dolgoznak, amiket az utólag megnyitott saját kávézóba is be lehet szerezni. A barista tanfolyam népszerűsége folyamatosan nő, ráadásul egyre több vendéglátó várja el kávépincérektől, hogy ez a képzés legyen meg. Ha valaki inkább csak otthon készítene kávékülönlegességeket, annak az 1 napos oktatást javasoljuk.

A 4 napos barista tanfolyam már professzionális, intenzív tanításról szól, ahol sokkal több információt kell feldolgoznia a jelentkezőknek. A barista és latte art képzések ajándékba is adhatóak. Érdeklődjön honlapunkon arról, hogyan juthat a birtokukba! Remek meglepetés azoknak, akik kávézót készülnek nyitni, szeretnének kávéfőzéssel foglalkozni vagy hobbi szinten ismerkednének a barista szakmával.