Az egytengelyes pótkocsi felhasználásának területei

A mezőgazdasági eszközök online áruháza számos olyan kérdést megold, ami bárkiben felmerülhet a talajművelés és a betakarítás, valamint a szántóföldek és kertek gondozásának szezonális munkái során. Az egytengelyes pótkocsi megkönnyíti a gazdálkodók dolgát az egyes munkafázisoknál. Az utánfutót nagyteljesítményű traktorokhoz tervezték, a különféle súlyú rakományok szállítására.

Ennek a berendezésnek a szükségességét annak manőverező képessége magyarázza, a egytengelyes pótkocsi még a legkedvezőtlenebb terepi körülmények között is képes működni. A rakomány súlya megoszlik a traktor kerekei és az utánfutó között. Ez különösen fontos a kanyargós terepviszonyok között.

A szerelvény egyetlen egységként működik a traktorral, egyszerűsítve annak irányítását. A másik érv az ilyen típusú egytengelyes pótkocsi mellett a könnyű súly. A traktor utánfutók csoportokba történő felosztásának számos módja van. A rendeltetési helytől függően lehetnek: egy-, két- vagy háromtengelyesek. Ömlesztett anyag vagy hulladék be- és kirakodásához tanácsos billenős egytengelyes pótkocsit használni.

Ez az állítás akkor is helytálló, amikor építőanyagokat kell szállítani. A ki- és berakodáshoz az egytengelyes pótkocsi oldala dönthető, ami hozzáférést biztosít az anyagokhoz. A rakodási feladatok elvégzéséhez nincs szükség kiegészítő berendezésekre. Az egytengelyes pótkocsi a mezőgazdaságban és a magángazdálkodók általi használata során elősegíti az áruk gyors és hatékony szállítását, valamint megkönnyíti a munkáját és megtakarítja az értékes időt.