Az Apple Mac Mini éppen megfelelő

Az iPhone és az iPad rengeteg felhasználó között kedveltnek számít. Azonban sokan még nem ismerik az Apple Mac Mini fontosságát. A világhírű gyártó egyetlen hátránya, hogy a belső memóriát magas szinten korlátozza. Ez azt foglalja magában, hogy nem tartalmaz SD kártyának helyet és a hagyományos külső tárolókkal sem kompatibilis.

A számítógép azonban elegendő tárhellyel rendelkezik, így kényelmessé és biztonságossá teszi a használatát. Az apró, leginkább dobozhoz hasonlító gépház hamar felhívja magára a figyelmet, főleg azok között, akik a nagy, dobozszerű testekhez szoktak. A belül Intel Core-t futtató processzor bármelyik programmal vagy játékkal elbír, nekünk csak egy általunk kedvelt monitort kell rácsatlakoztatni.

A céges garancia 1 éven keresztül biztosít minket a problémamentes működésről, azonban a későbbi zavaroktól sem kell tartanunk, hiszen ezek a gépek évtizedekre szólnak. A minőségi Apple Mac Mini biztos társa lesz a munkahelyén és otthon, ráadásul már 300.000 Forintért az Öné lehet.