A tonic ízletesen keserű

Érdemes kicsit jobban megismerni ezt a remek frissítőt, mielőtt legurítjuk a torkunkon. Lehet sokan nem is gondolták volna, hogy a tonic anno gyógyitalként volt ismert. Ebből fakad a keserű mivolta, hiszen az italban kinint oldanak fel.

Noha régebben, amikor még a maláriát kezelték ezzel a módszerrel, akkor sokkal magasabb kinin tartalommal rendelkezett. Már akkor felismerték a görcsoldó hatását. Tehát, aki tonicot fogyaszt, az kényelmesen ellazulhat a görcsoldó hatású kininnek köszönhetően. A szeszesitalok közül leginkább gint szokás keverni hozzá.

Ha egy igazán extravagáns kombináció a cél, akkor érdemes a gint valamelyik ízesített tonical megbolondítani. A Double Dutch verhetetlen ebből a szempontból, hiszen igazi ízorgiával árasztotta el a diszkonital.hu kínálatát.

Az uborkástól kezdve, az áfonyáson át egészen gránátalmáig, mindent megtalálhatunk. Néhány kattintást követően, izgalmas ízekkel tölthetjük meg a kosarunkat, nem sokkal később pedig a poharunkat. Az élmény csak akkor lesz teljes, hogyha a tonic rendelés során egy finom gint is hozzácsapunk a termékekhez.