A Prelix fagyálló lényeges készítmény

Amennyiben szeretnéd meghosszabbítani a gépkocsid belső égésű motorjának az élettartamát, akkor oda kell figyelned arra, hogy a megfelelő készítményeket alkalmazd! A Prelix fagyálló télen és nyáron egyaránt jó szolgálatot tesz, megakadályozza az üzemanyag és az oxigén találkozásakor létrejövő hő következtében kialakuló túlhevülést, elvezeti a hőt a kritikus helyekről.

A Prelix fagyálló termékből többféle is a rendelkezésedre áll, az országos szinten szállító hungarolube.hu webáruházban. Az Autoglykol, az alapfunkciója mellett használható klímához és központi fűtésrendszerek feltöltésére is. A termékcsalád ALU12+ típusa minden motorhoz megfelelő, kiváltképp az alumínium rendszerekhez.

Foszfát-, szilikát-, amin- és nitritmentes, a korróziós inhibitor rendszerének köszönhetően biztosítja a gumi, műanyag és fém alkatrészek védelmét. A koncentrált Prelix fagyálló folyadékot a csomagoláson feltüntetett táblázat alapján hígítsd, de ha nem vagy biztos benne, hogy jól csinálnád, vehetsz -35 fokig hatékony, készre kevert hűtőközeget is.