A pormentes otthonért a Dyson V11 felel

A korszerű technológiának köszönhetően, a takarítás manapság kellemes élményként lehet jelen. A Dyson V11 integrált digitális motorja képes rá, hogy 1 másodpercen belül 60-szor is átpörgesse a forgókefét. A merev sörtéket eljuttatja egészen a szőnyeg legmélyebb rostjai közé, ezáltal minden letapadt szennyeződés kétségtelenül összegyűjtésre kerül.

Az eltérő feladatokhoz optimalizált tisztítási profilok még tovább fokozzák az eszköz hatékonyságát. A kényelem a legmagasabb szinteken teljesül, hiszen a Dyson V11 segítségével búcsút inthetünk a vezetékből fakadó korlátozottságnak. Könnyedén alkalmazhatjuk a készüléket a legeldugottabb részeken is, ráadásul egy mozdulattal kézi porszívóvá alakíthatjuk át, ami sokoldalú felhasználási lehetőséget nyit meg a munkában.

A Dyson V11 üzemideje akár 60 percig is kitart, az álló felépítésből adódóan, a derekunkat megkímélve, görnyedés nélkül varázsolhatjuk makulátlanul tisztává az otthonunkat. A konyhai szennyeződésekkel is elbánik és kíméletesen tisztítja meg az érzékeny felületeket.