A KTM bukósisak kielégíti az igényeket

Ha efféle beszerzésen töri a fejét, akkor érdemes alaposan körülnézni a termékpalettán, hiszen óriási a kínálat. A KTM bukósisak osztrák gyártója a hírnevéhez méltó minőségi változatokat dob piacra.

A városi bringázás nagyon veszélyes, hiszen a balesetek zöme itt történik. Az eséskor szinte elkerülhetetlen, hogy ne az aszfaltnak vagy valamilyen tárgynak csapódjon a biciklis. Elmaradhatatlan dolog ebből kifolyólag a fejvédő viselése.

A városi variációkat általában erősebbre tervezik, mint a többi modellt. A KTM bukósisak ideális döntés, ha a mindennapos közlekedéshez kerékpárt használ. A tervezők a márka modelljeit a halántéknál és a tarkónál megerősítették, hogy ezzel is maximalizálják a biztonságot.

A nagyszerű szerkezetének köszönhetően egyszerre erős és könnyű. A belsejében található vastag habot egy részből álló polikarbonát fedi, ami növeli a termék integritását. A szakemberek a tervezéskor nagy hangsúlyt fektetnek a KTM bukósisak szellőzésére. A kényelem szempontjából kimagasló a minőségi, a puha szivacsnak hála.