A könyvelés magas szinten!

Az ügyviteli szolgáltatások terén, hazánkban számos cég áll az érdeklődők rendelkezésére. Az ebbe a témakörbe tartozó könyvelés a helvitakft.hu weboldalt működtető vállalatnak köszönhetően zökkenőmentesen megoldható, mivel a vállalkozás szakértő csapata több mint 20 éve végzi a kis-, közép- és nagyvállalkozások teljes könyvelését, akárcsak a bérszámfejtést és a pénzügyi, adózási támogatást.

A könyvelés a vállalkozók esetében kihagyhatatlan, mivel magában foglalja a bevételi számlák, a szállítóktól származó költségszámlák, a bevételi és kiadási pénztárbizonylatok, a bankszámlakivonatok, a szerződések, a leltárok és az egyéb bizonylatok teljeskörű szakértői és törvényszerű kezelését. A folyamat során a számlák és bizonylatok a megfelelő formában rögzítésre kerülnek, a dokumentumokat a könyvelő ellenőrzi, a pénzügyi és számviteli törvények szempontjából, de az ő feladata a hivatalos szervek felé történő adatszolgáltatás megoldása is. A könyvelés további kérdésköre az éves pénzügyi beszámoló és az egyéb jelentések elkészítése, akárcsak a figyelem felhívása az esetleges hiányosságokra vagy szabálytalanságokra. A Helvetia Consulting Kft. elismert könyvelő iroda Győr városában és az említett feladatok elvégzése mellett, segítséget nyújt a kezdőknek a cégalapítás során, legyen szó akár jogi, akár pénzügyi tanácsadásról.

Továbbá, ez a könyvelőiroda Győr vonzáskörében a pályázati eljárások során felmerülő problémák megoldását is vállalja. Minden esetben személyre szabott és az egyéni igényekhez illeszkedő szolgáltatást nyújt a vállalkozás, de szükség szerint javaslatokat is tesz és megválaszolja az időnként felmerülő kérdéseket. A sokéves tapasztalatnak hála, segítséget tud nyújtani a hosszú távú munkakapcsolat során, az adott vállalkozás sikerének fokozásában. A szolgáltatás elérhető több nyelven is, persze a magyar mellett, így igényelhető németül és angolul egyaránt. A könyvelő iroda Győr területén, a gazdasági és számviteli szolgáltatások terén mindenben az érdeklődők rendelkezésére áll.