A DD Step bakancs hozzájárul a láb egészségéhez

Gyermekcipőink elkészítéséhez kiváló minőségű anyagokat használunk. Célunk, hogy a gyermek bőrével érintkező felület természetes anyagú legyen, tehát a DD Step bakancs is pont ilyen. Ennek a modellnek a belső része, illetve a talptámasza is bőrből készült.

A DD Step bakancs talpa alkalmazkodik a láb formájához és biztosítja a felület maximális érzetét. Ez lehetővé teszi, hogy a láb összes izmát, az inakat és csontozatot bevonja a járásba, akárcsak mezítláb járáskor, ezáltal hozzájárul annak egészséges fejlődéséhez. Állítható tépőzárral rendelkezik. Ez kívül bőrből készült téli gyerekcipő, szőrme béléssel. Speciális bevonattal volt kezelve, ami megkönnyíti a felületének tisztán tartását. A hidrofób hatás biztosítása érdekében, tisztításkor javasoljuk a spray rendszeres használatát oldattal együtt.

A nyár vége csak egy dolgot jelenthet, ha lábbeliről van szó, az ideális típus megvételét. Egy jó DD Step bakancs nemcsak divatos megjelenést kölcsönöz, hanem megvédi a lábát az időjárás viszontagságaitól. Ha kicsiknek vásárol, ne feledje, hogy ez más, mint a felnőtt lábbelik vásárlása!