Lomtalanítási árak csökkentése adakozással

Néhány évente ajánlott szelektálni a már régóta meglévő dolgainkat és továbbadni, amit már nem használunk, amire nincs szükségünk. Több olyan céget találunk, akik elszállítják az összeszedett tárgyainkat, lomokat. A lomtalanítás árak változóak, attól függnek, mit kérünk pontosan a szolgáltatástól.

Ha már az előkészületekben, csomagolásban is segítséget kérünk, nyilván magasabb összegre számíthatunk, mintha csak elszállítják a dobozokat. Néhány praktikával csökkenthetjük a költségeket. A környező boltokból például könnyedén lecsaphatunk dobozokra, amelyekbe pakolhatunk. Hogy csökkentsük a becsomagolandó dolgok mennyiségét, előbb járjuk körbe az ismerőseinket, olyanokat, akik nem veszik zokon, ha felajánljuk az általunk már haszontalan tárgyainkat, nem használt ruhadarabokat.

Lehet, hogy valamelyik ismerősünk már rég vágyik egy olyan pulóverre, amit mi évek óta a szekrényben tartunk. A lomtalanítás árak csökkenhetnek azáltal is, ha a ruháinkat valamelyik szeretetszolgálaton adjuk le. Így tudunk örömet okozni és adva spórolni!