Mire jó a citrus bliss?

Valami különlegesre vágysz, ami egyszerre ápolja a kezeidet és teremt varázslatos hangulatot? Akkor próbáld ki a mesés doTERRA citrus bliss kézkrémet, amely nemcsak a kezedet varázsolja pihe-puhává, hanem az érzékeidet is kényezteti. Mitől ilyen különleges?

Ez a kézápoló krém könnyű textúrájú, rendkívül selymes és varázslatos puhaságot kölcsönöz a kezeidnek, miközben a benne található egyedülálló citrus illóolaj keveréknek köszönhetően nyugtató, ellazító hatást fejt ki. Elég egy kevés mennyiséget bemasszírozni a kezeid finom bőrébe, hogy órákon át élvezd a hatást.

Természetesen rendkívül gyorsan beszívódó krémről van szó, ami nem hagy zsíros érzetet maga után. A doTERRA citrus bliss kézápolókrém hidratáló magolajokat tartalmaz, amelyek egyszerre táplálnak és hozzásegítenek ahhoz, hogy a kezed mindig egészséges megjelenésű legyen.

Ha egy könnyen beszívódó, kiváló minőségű kézkrémre vágysz, ami mindemellett energizáló illattal segít át a mindennapok problémáin, akkor most megtaláltad. A termék 75 mm-es tubusba csomagolva érkezik hozzád, tehát gyakorlatilag minden táskában elfér. Kényeztető ápolást nyújt az érzékeny kézfejbőrnek és frissíti az érzékeidet, amikor csak akarod.

Érdekel, hogy milyen magolajok találhatóak benne? Természetesen napraforgó és makadámia magolajok, amelyek a különlegesen erős, hidratáló tulajdonságokról ismertek és segíthetnek a bőrnek fenntartani a nedvességmegtartó képességét. De a doTERRA nem hagyta ki a kókusz- és jojoba olajokat sem, amelyek szintén jó hatással vannak a bőrre, a Kukui és Incha Inchi magolajról nem is beszélve.

Ezen kívül olyan különleges, egzotikus elnevezésű magvajakat is tartalmaz a készítmény, mint a cupuaçu és a Astrocaryum murumuru magvajak. A semmi máshoz nem fogható citrus illatot a vadnarancshéj, a citromhéj, a grapefruithéj, a mandarinhéj, a bergamotthéj és a klementinhéj olaj, valamint a vanília babkivonat és a százszorszép virágkivonat határozza meg.

Ha egyszer kipróbálod, soha többé nem használsz mást. A most éppen ősziesre forduló időjárásban már remekül hasznát veheted, télen pedig egyenesen kincs, ha egy ilyen termék a táskádban lapul. Kényeztesd magad ezzel a varázslatos illatkompozícióval, és különleges összetételű kézkrémmel a hűvösebb hónapokban! A citrus bliss kézkrémet megtalálod az Olajkert kínálatában.