Többféle változatban elérhető a lyukfúró

Az építőipar területén jelentős átalakulások történtek az utóbbi években, aminek keretében sok technológiai újítás következett be. Jelentősen kibővült a felhasználható alapanyagok és ezzel együtt a különböző szerszámok száma. Remek példaként említhető meg ezen a területen a lyukfúró.

Amíg régebben a volfrám-karbid ötvözet volt a legkeményebb, addig manapság áttértek a gyémántszemcsés eszközökre, mivel a különösen kemény felületekkel is már könnyen elboldogulnak. A gránitból és márványból készült csempelapok áttörése elképzelhetetlen lenne a lyukfúró fejlett típusa nélkül. Ezen kategórián belül is megkülönböztethetőek a száraz és vizes körülmények között használható körkivágók.

A TLS kínálatában mindkét kategória megtalálható, kedvező áron és magas minőségben. További előnye, hogy a lyukfúró többféle méretben elérhető, így tetszés szerint van esély válogatni ezek között. A néhány mm-től egészen a 150 mm átmérőig terjed a skála. A lézerhegesztéssel, illetve vákuumforrasztással készült körkivágók magas élettartama jelentősen fokozza a költség megtérülését.