Többéves tapasztalattal rendelkező paróka szalon

A szalonunk egy professzionális, modern és kényelmes hely luxus felszereltséggel, ahol a parókák és kiegészítők kiválasztása és felpróbálása teljes diszkréció mellett történik. A rosehairstudio.hu weboldalt létrehozó csapat célja, hogy megszüntesse a paróka választással járó stresszt és gondot, valamint a lehető legjobb élményt nyújtsa a vendégnek.

A szalonunk a hajhullás elleni megoldásokra szakosodott. A szolgáltatásainkat barátságos, privát és kényelmes környezetben nyújtjuk. A paróka szalon jól megközelíthető autóval vagy tömegközlekedéssel és a vendég egy barátját, családtagját is magával hozhatja. Keményen dolgozunk azért, hogy minden kezelést és terméket az Ön költségvetésén belül végezzünk el.

Bármilyenek is legyenek a lehetőségei, mi tájékoztatjuk a különböző árképzési lehetőségekről. Ígérjük, hogy olyan megoldásokat és kezeléseket kínálunk, amelyek magas színvonalúak, praktikusak és a legjobb ár-érték arányúak. A paróka szalon a póthajak hatalmas választékát kínálja és bármilyen megrendelést el tud végezni a vendég igényeinek megfelelően.