Több feladatra is alkalmas a sarokcsiszoló

Léteznek olyan, szinte univerzálisnak mondható szerszámgépek, amelyeknek a használatára bármikor szükség lehet egy kertes ingatlan körül. Tény, hogy a társasházak sokadik emeletén kevesebb tennivaló akad, de ahol esély kínálkozik némi barkácsolásra, ott a sarokcsiszoló nélkülözhetetlen kiegészítő. Ez a készülék többféle tárcsa átmérővel rendelkezhet, a felmerülő igények függvényében.

A legkisebb 115, a legnagyobb pedig eléri a 230 mm mérettartományt. Ezen két szélsőséges érték között több kategória található. A sarokcsiszoló annak fényében, hogy pontosan milyen tárcsát kap, a csiszoláson túl, polírozásra, fényezésre, de sokkal erőteljesebb munkákra, mint kemény anyagok vágására ugyanúgy megfelel. Megbirkózik a betonnal, kővel, vassal egyaránt.

A megfelelő adapterekkel kombinálva, lyukfúróként használható, de itt érdemes figyelni a fordulatszám szabályozásra. A HiKOKI márka folyamatos fejlesztései révén, sikeresen fejlesztett ki olyan prémium sarokcsiszoló berendezéseket, amelyek hosszú élettartammal rendelkeznek és már eddig is sokat bizonyítottak. Itt az ideje letesztelni ezeket a gyakorlatban!