Tanuljunk játszva a Brainbox segítségével!

A gyermekek készségeit már a legzsengébb korban el lehet kezdeni fejleszteni. Az első zenélő játékok, építőkockák és színezők után következhet a rengeteg területet kiválóan támogató Brainbox. Ezt a társasjátékot már 3 éves kortól lehet játszani, mivel vannak egészen kicsiknek szóló típusai, egyedül vagy akár 5 társsal együtt.

Az oktató és memória játék segít a gyermekeknek megismerni, megjegyezni és kitalálni dolgokat, így egyszerre fejlődik az emlékezetük, kreativitásuk és a képzelőerejük. A Brainbox nemcsak nagyon hasznos a készségek fejlesztésében, hanem roppant szórakoztató is. A színes kártyák aranyos rajzai minden kis játékos figyelmét felkeltik.

A kisebbek gyakorolhatják a színeket, feleleveníthetik a Bogyó és Babóca jeleneteit, a nagyobbak pedig már ismerkedhetnek a közlekedés, matematika szabályaival vagy pedig játékosan tanulhatnak angolul. A Brainbox kellemes és tartalmas kikapcsolódást nyújt, a gyerekek játszva ismerkedhetnek meg számos terület fogalmával. Tornáztassuk meg a lurkó agyát egy ilyen szuper dobozzal!