Tandem kerékpár páros tevékenységekhez

Ha szeret páros tevékenységeket végezni, akkor ezt a változatot mindenképp be kell szereznie! A Tandem kerékpár régóta ismert, viszont nagyon keveset lehet találkozni vele a forgalomban. Az 1980-as években került szabadalmaztatásra.

A légellenállása ugyanolyan, mint a hagyományos változatoké. Minden terepre megfelel, ami azt jelenti, hogy az emelkedők és a lejtős utak sem okozhatnak nehézségeket. Az elől ülő személy végzi a teljes irányítást a bringa felett. A hátsó biciklis csak a pedálokat tekeri.

A Tandem kerékpár gyártásával rengeteg nagy márka foglalkozik. A kínálat hatalmas, így biztosan megtalálja a tetszésére való darabot. Számtalan pozitívuma van, hiszen tökéletes élmény lesz általa a túrázás.

Mivel kétszemélyes, így egész úton beszélgethet a partnerével. Társaságban jobban telik az idő és a hangulat is kellemesebb. Ha szeret sportolni, akkor a Tandem kerékpár beszerzésével ne habozzon! A vásárlást intézheti az interneten keresztül otthonról, kényelmes körülmények között. A házhozszállítás lehetőségével is élhet.