Samsung A52 IP67 védelmi besorolással

A Samsung egyértelműen tesz némi erőfeszítést annak érdekében, hogy új középkategóriás A-sorozatú telefonjai prémiumminőségűek és egyediek legyenek. Amibe most mélyen belemerülünk, az a Samsung A52 modell és 26.499 INR-ről indul.

Sokat lehet elvárni a gyakori frissítési kijelzőtől, a legújabb szoftvertől, az IP-besorolású sima háztól és a sokoldalú kamerarendszertől. A Samsung A52 előlapon egy HDR-kompatibilis AMOLED-kijelző kapott helyet, középen elhelyezett körkörös lyukasztással.

A képernyő körüli keretek szinte egységesek. Az alatta elhelyezkedő optikai ujjlenyomat-érzékelő fehér megvilágító fénnyel rendelkezik és konzisztensebb feloldási élményt nyújt, mint amit a korábbi középkategóriás Galaxy modelleknél tapasztaltunk.

A Samsung helyet ad egy audio csatlakozónak és egy (hibrid) SD-kártyanyílásnak is, emellett pedig sztereó hangszórók is helyet kaptak. Ezúttal a víz- és porállóságra vonatkozó hivatalos IP67 besorolást kapta a készülék. A Samsung A52 külső héj és az oldalkeret anyaga polikarbonát, ami segít kordában tartani a súlyt.