Professzionális szabás a gyémánt vágókorong segítségével

Építeni, alkotni valódi öröm, de olykor okozhat komoly bosszúságokat is, már amennyiben nincsenek meg ehhez a megfelelő eszközök. Legyen szó falazat készítéséről vagy a padló hidegburkolásáról, esetleg speciális felületek létrehozásáról, a hozzávalókat valamilyen formában szabni, alakítani kell időnként. Itt kerül képbe a magas minőségű gyémánt vágókorong beszerzése. A sarokcsiszolóra felszerelhető vágórész többféle típusban kapható. Igen praktikus olyan kivitelbe fektetni, ami kisebb csiszoló feladatokat is képes ellátni.

A TLS CYCLONE TURBO gyémánt vágókorong éppen ebbe a kategóriába tartozik. A ferde védőfogakkal felvértezett, turbó felülettel bíró szinter tárcsa, a különösen mély vágásokhoz optimális megoldást kínál. Legyen az gránit, márvány, beton, de bármilyen más kemény kő, ami az útjában áll, ez a gyémánt vágókorong gondoskodik róla, hogy egyenletes darabokat szabjon le belőle és tegye ezt különösebb megterhelés nélkül. Ami pedig a költségeket illeti, azok biztosan nem jelentnek majd akadályt, hiszen néhány ezresért megkaphatja a kiváló munkaeszközt.

Ultravékony gyémánt vágótárcsa a TLS kínálatában

Amikor bármilyen munkának kezd neki, akkor tudnia kell, hogy pontosan milyen eszközökkel érdemes dolgoznia, a kitűzött siker érdekében. Egyes alapanyagok nagyobb figyelmet követelnek. Amikor palákról, zsalukövekről, üvegszállal megerősített építőelemekről van szó, akkor a TLS S-PRO TURBO ultravékony gyémánt vágótárcsa kiválóan a keze alá fog dolgozni. Az „S hálós” alakú szegmens, azon túl, hogy szupergyors vágást biztosít, még a gyémánt vágótárcsa lehűtéséről is gondoskodik, valamint a keletkezett por hatékony elvezetéséről.

Ezzel fokozza a hatékonyságot, növeli az élettartamot. A stabilitásról a mindkét oldalon megerősített gyűrűs mag gondoskodik. A gyémánt vágótárcsa forgácsképződés nélkül végzi a dolgát. A speciális szinter gyémántszemcsék magas sajtolással kerülnek a felületre, ezzel csúcsminőséget biztosítva. Amire viszont megéri figyelni a használat során, hogy a fordulatszám ne lépje túl a 13200 RPM-t.