Munkás telefonok megnövelt ellenállósággal

A túrázáshoz, horgászathoz és szélsőséges körülmények között végzett munkához nem vihetjük magunkkal az ütésekre kényes okoseszközeinket. Ilyenkor jönnek jól a munkás telefonok, amelyek hasznosak lesznek a halászat során, a hegyekben vagy az építkezésen. De jó választást jelentenek az utazók, a katonák, a riporterek és az aktív emberek számára is.

A munkás telefonok a gyermekeknek is ideálisak, mert még gyakori esések után sem törnek össze. Speciális párnákat tartalmaz. Ezek megakadályozzák a hardver sérülését a kavicsokkal, kövekkel, edényekkel vagy más kemény tárgyakkal való ütközésekor. A porálló szerkezet megakadályozza a nedvesség és a por bejutását.

Mivel az ütésálló termékek gyakran nagy képernyőmérettel rendelkeznek, jelentős mértékben fogyasztanak energiát. Az energiahatékonyság növelése érdekében, a gyártók lehetőséget biztosítanak a háttérben futó alkalmazások letiltására és az akkumulátortakarékos üzemmódra való átváltásra. Ez nagyon hasznos, ha a munkás telefonokat nincs lehetőség 4-5 napig feltölteni.