Monin szirup mesterséges színezék nélkül

A Moninnál profi íztermelők dolgoznak, igazi szenvedélyes szakemberek, akiknek a célja, hogy a bizalom, a tisztelet és a vállalkozói szellem egyesüljön a vásárlók kiszolgálásában. A Monin szirup számos ital keverésére használható. A tiszta madagaszkári vanília használata biztosítja, hogy a Monin szirup kiváló minőségű, gazdag ízt kölcsönözzön az italoknak és a desszerteknek.

Ez a népszerű, sokoldalú íz melegséget kölcsönöz mindennek, amivel keverik, például lágyabbá teszi a tejeskávét, a turmixokat, valamint a különleges koktélokat vagy akár a tejszínhabot is. Jellegzetes és édes aromája ellenállhatatlan, ami nem csoda, hiszen finom, pudingszerű vanília íze válogatott madagaszkári vaníliarúdból készül.

Ezek a termékek teljesen allergénmentesek, tejmentesek, gluténmentesek, nem tartalmaznak mesterséges színezéket, tartósítószert, édesítőszert stb. A Monin szirup tehát tökéletes párosítás kávékhoz és csokoládékhoz is, valamint a karamellizált mogyorós, diós változata az italok alappillére lehet.