Mivel játszon a gyerek, amíg a szülő dolgozik?

Mindenki ismeri a koronavírus jelentését, ahogy a Home Office is egyre elterjedtebb. Ezzel új kihívás elé állítják a szülőket, amit csak a www.astibababolt.hu segítségével lehet megoldani. Sok család kénytelen otthonról dolgozni, miközben a gyerek figyelmét le kell kötni valahogy. Nem jó, ha folyton a tévéhez fordulunk, inkább érdemes önálló játékokat keresni nekik. Tény és való, hogy minden baba más, így a családnak el kell döntenie, hogy milyen formáját választják a játéknak. Ráadásul az is figyelembe kell venni, hogy hány hónapos vagy éves korú gyereket kell lekötni. Az újszülöttel könnyű dolguk lesz, mivel a csecsemők játéka a saját kezük.

Nézegetik, fogdossák, mozgatják. Ilyenkor felesleges tárgyakkal próbálkozni. 3 és 6 hónapos korban már igénybe vehetjük a www.astibababolt.hu kínálatát. Ilyenkor jó trükk egy színes kendő, amit kedvére dobálhat, de nem fog fájdalmat okozni. Jöhetnek a kisebb állatfigurák, minden, ami rugalmas és puha anyagból készült. 6 hónapos kortól a picik felfedezik, hogy a tárgyak különböző hangot adnak ki, amikor ütögetik. Felkapottak lesznek a labdák, tálak, dömperek és elkezdődik az építkezés. A www.astibababolt.hu oldalon például játszószőnyeg is kapható, ami a későbbi hónapokban is jól jöhet. 12 és 24 hónap között a hangok helyett, a mozgás kap hangsúlyt. A szülőknek ilyenkor kell nagyon figyelniük, mivel a gyerkőc elkezd mászkálni és könnyen eltűnik a szobából. Okos megoldás a dömper és a talicska beszerzése, főleg a kertben.

A gyerek órákig elszórakozik a homokozóban, miközben a szülő az árnyékból tudja folytatni a munkát. Ráadásul ebben a korban elkezdődnek az összetettebb tevékenységek is, így a pici élvezni fogja, ha bekapcsolódhat a takarításba. A www.astibababolt.hu a nagyobbakra is gondol. 2 és 3 év között felkapottá válik a gyurmázás, a festés és a rajzolás. Érdemes beszerezni pár játékbabát is, hogy a legkisebbek is kipróbálhassák az irányítás és az öltöztetés élményét, de akár saját óvodát is nyithatnak.

Ezáltal feltalálják magukat a szobában, miközben apuka és anyuka otthonról is tud dolgozni. 3 éves kortól kezdődik az igazi élmény, a valódi szórakozás öröme. Itt előkerülnek a nagyobb tárgyak, babaházak, építőkockák, vasutak és autók. Egyre komplexebb játékokkal lehet meglepni őket, így egyedül is feltalálja magát. A www.astibababolt.hu webáruház a nagyobbak igényeit is tökéletesen kielégíti, amivel a gyerek szórakozása és fejlődése is megoldható. A rengeteg lehetőség közül nehéz lesz dönteni, így akár folyamatosan bővíthető az otthoni készlet.