Melyik körfűrészlap kell a laminált padlóhoz?

Van egy szerszám, amit nem nélkülözhet kőműves, vízszerelő, gázszerelő és még a hobbi barkácsoló sem. Ez nem más, mint a flex. Mivel nagyon sok típusa van, jogosan merülhet fel a kérdés, hogy melyikre essen a választás? Biztosan nem okoz csalódást a Bosch sarokcsiszoló.

Ez kiemelkedik ez a konkurencia által gyártott termékek közül azzal, hogy 1300 W-os motorral rendelkezik, aminek köszönhetően a jó munka garantált, és sokkal jobban lehet haladni, mint más masinákkal. Annak is örülhetnek a felhasználók, potenciális vásárlók, hogy a Bosch sarokcsiszoló konstans elektronikával felszerelt motorral bír.

Emellett szól még a tény, hogy a hosszú élettartam adott a közvetlen motorhűtésű, túlterhelésvédelemmel és tartós szénkefékkel felszerelt motornak hála. Világos hát, hogy a motor gyártásakor a szakértők arra törekedtek, hogy az közel tökéletes legyen.

Nem mellesleg garantált a kiemelkedő felhasználóvédelem a KickBack Stopnak hála, illetve a véletlen bekapcsolás elleni védelem is. Mindkettő az elfordulásbiztos védőburkolat és a rezgések csökkentése által biztosított. Ezeket tudva nem is csoda, hogy a mai napig a Bosch sarokcsiszoló az egyik legfelkapottabb flex modell.

Ha már a flexekről van szó, említést érdemel a körfűrészlap is. Itt is elképesztően sok modell van. Ha például laminált padlófajtához keresi az ember a profi példányt, csakis a Bosch Best for Laminate körfűrészlap jöhet szóba.

A speciálisan illesztett mikroszemcsés keményfém és a speciális proteQtion-bevonat párosa garantálja a laminált padlódeszka mindkét oldalán a különlegesen tiszta eredményt. A körfűrészlap bemutatásakor az a pozitívum sem maradhat ki, hogy ennél már adva van a speciális rezgéscsillapító külső. Ez gondoskodik a halkabb és precízebb vágásról.

A körfűrészlap átvizsgálásakor egyből észre lehet venni azokat a bizonyos dilatációs bemetszéseket, amelyek lézervágással keletkeztek. A nagyfokú lapstabilitás és pontosság ezáltal adott. A sajátos külső gondoskodik a csekélyebb zajszintről. Olyan helyeken, ahol kevés zajjal kell dolgozni, ez bizony remekül jön.