Megbízható vonóhorogra szerelhető kerékpártartó utazáshoz

Az embereket igazából két nagyobb csoportra lehet osztani. Akik mindenhová kerékpárral járnának és akik utálják azt. Azonban egy hosszabb utazás során használatba kell venni az autót és ilyenkor jön a gondolkodás, hogy lehetne megfelelően bepakolni mindent. A rendkívül egyszerűen és megbízhatóan vonóhorogra szerelhető kerékpártartó óriási segítség lehet ilyenkor.

Még egy hatalmas csomagtérrel rendelkező autónál sem érdemes a csomagtartóban szállítani a családi bicikliket. A tetőtérre szerelését és rögzítését pedig nem egyszerű kivitelezni. Azonban rengeteg olyan vonóhorogra szerelhető kerékpártartó modell van már, amihez még csak szerszám sem kell.

Ennek ellenére, tökéletesen és megbízhatóan a helyén tartja a bringákat utazás közben. A rögzítő pofák bármilyen egyedi biciklit képes biztosítani. A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó számos kivitelben kapható. Pároknak romantikus utazáshoz kérhető 2 sínből álló modellt. Nagyobb családok esetében pedig az 5 férőhelyes kerékpártató áll rendelkezésre.