Magyar olasz fordítás anyanyelvi fordítók által

Szerencsére, ma már nem jelent gondot az olasz nyelvi akadály leküzdése.  A profin dolgozó fordítóiroda munkatársaitól lehet kérni tolmácsolást, de a magyar olasz fordítás és még sok minden más is a szolgáltatások része. Legyen szó a tárgyalások gördülékeny lebonyolításáról vagy különböző dokumentumok hivatalos fordításáról, biztos találunk nekünk megfelelő segítséget.

Az ilyen irodákban olasz anyanyelvű tolmácsok és szakfordítók állnak a rendelkezésünkre. A hivatalos fordítás pedig lényegesen olcsóbb és gyorsabb, mint a hitelesített változaté. Azt azonban fontos szem előtt tartanunk, hogy az olasz nyelvű ügyintézésünk milyen formájú dokumentumot kíván meg.

Az esetek többségében elegendő a hivatalos fordítás is, hiszen ez is záradékkal ellátott, ami igazolja, hogy a fordított dokumentum teljes egészében megfelel az eredetinek. A lektorálás sikerességéhez mindenképpen szükség van az eredeti dokumentumra, ami elküldhető elektronikus levélben, de személyesen is leadható az irodában. Lektorálás abban az esetben is kérhető a fordítóirodától, ha nem az ő munkájuk volt a magyar olasz fordítás.