Lyukfúró száraz és vizes vágáshoz

Egy konyha vagy fürdőszoba csempézése első hallásra nem tűnik túl bonyolult feladatnak. Voltaképpen megoldható kezdőként is, de érdemes odafigyelni néhány részletre. A professzionális felszerelés birtokában a munka jóval egyszerűbb. A magas színvonalat képviselő TLS lyukfúró kínálatban mindenki megtalálhatja azt a terméket, amivel könnyedén lehet boldogulni.

Legyen az egy konnektor, csaptelep, lefolyó, aminek helyet kell készíteni, a gyakran 1-2 cm vastag burkolólapok áttörése fennakadást okozhat. A hagyományos lyukfúró már nem boldogul a természetes anyagokkal, amilyen a gránit és márvány. A felesleges erőlködéstől és idegeskedéstől bárki megkímélheti magát.

A gyémánt körkivágók minimális forgácsképződést nyújtanak, valamint elejét veszik az esetleges repedéseknek, töréseknek. Az optimális fordulatszám alkalmazására figyelni kell, mert a lyukfúró csak így tudja kihozni magából a legjobbat. Választható vizes és száraz körülmények között alkalmazható kivitel a burkolatszintezo.hu oldalon.