Kiváló defektálló terepgumi

Amikor a helyzet úgy kívánja hogy újakat kell vásárolni, akkor nem szabad félvállról venni az abroncsok típusának kiválasztását sem. Nem érdemes egy egyszerű nyári gumival nekivágni a kemény terepnek. Az úttalan utakhoz a terepgumi a megfelelő választás, legyen szó erdőről, hegyekről vagy sáros dagonyáról.

A tutigumi.hu kínálatában szereplő típusok között, egyaránt megtalálhatóak a személygépkocsikra és a haszongépjárművekre szánt változatok. Az áruszállítást nem akadályozhatja a nehéz terep. Legalábbis elméletben ennek így kéne lennie. Hogyha a gyakorlatban sem szeretnénk akadályokba ütközni, akkor mindenképpen terepgumira lesz szükség, amely speciális keverékből készül, ezért sokkal jobb a defektállósága is.

Ez többek között a megerősített oldalfalának is köszönhető, amit nem szakít ki olyan könnyen egy éles szikla, vagy egy hegyes faág. A hatalmas recéknek hála felkapaszkodhatunk a meredek emelkedőkön és nem fog kipördülni a kerék a kavicsos utakon sem. Nemcsak a jobb teljesítmény miatt érdemes terepgumival felszerelni a járművet, hanem a biztonságos közlekedés érdekében is. Egy hagyományos abroncs egyáltalán nem rendelkezik olyan tulajdonságokkal, amikkel biztonságosan lehetne haladni a csúszós terepen. Könnyen kisodródhat vagy elakadhat a jármű, még a legprofibb sofőr kezei alatt is.

A terepgumival azonban már jelentősen jobbak az esélyeink, hogy átvészeljük a nehéz szakaszokat. A Tuti Gumi webáruházában kedvező áron lehet beszerezni a különféle méretű változatokat. Gazdaságos választás, hiszen jó néhány szezont ki lehet húzni egy szett ellenálló terepgumival.