Jordan rövidnadrág praktikus jellemzőkkel

Mindig fontos, de nyáron különösen, hogy bőrbarát anyagból készült ruhaneműket viseljünk, amelyekben nem izzad a test. Férfiaknak ideális választás a Jordan rövidnadrág, mivel teljes mértékben pamutból készül.

A termék több színben és méretben megvásárolható a madeinpapp.hu online üzletből. Bolyhosított francia pamutból készült, laza illeszkedéssel és stabil, állítható derékrésszel a Jordan rövidnadrág. Vannak rajta elülső és hátsó zsebek egyaránt, tehát igazán praktikusan használható. A férfiak nem szeretnek táskát magukkal vinni, de ennél a modellnél nincs is szükség erre, hiszen a zsebekbe el lehet helyezni a mobiltelefont és a szükséges apróságokat. Komfortos viseletet biztosít úgy otthonra, mint sportoláshoz, de akár az utcán is viselhető.

Nyaralás, kirándulás idején pedig nem maradhat otthon a rövidnadrág, mert ez alapdarab ebben a periódusban. Az is lényeges információ, hogy a Jordan rövidnadrág több évig megállja a helyét, sok nyáron át kiszolgálja a tulajdonosát, köszönhetően a magas minőségének.