Igazi meglepetés a necc ruha

Van, aki erotikusnak tartja, más egyszerűen kedveli, ha úgy van rajta valami, hogy közben semmi sincs rajta. A necc ruha éppen ilyen. A fekete és fehér színben kapható ruhadarab kis helyen elfér a szekrényben vagy a csomagban, hiszen szinte csak a varrásoknál van benne anyag.

Teljesen átlátszó a necc ruha, ami intim együttlétekre született. Aki szeretné minden báját kendőzetlenül a külvilág elé tárni, az valószínűleg nagyon kedveli majd ezt a ruhadarabot. Jelenleg csak fehér színben kapható. Távolabbról olyan, mintha az illető hölgyön nem is lenne semmi, csak közelebbről látni, hogy ez nem így van. A necc ruha semmit sem takar a testből, így igazán kihívó darab.

A szégyenlősebbek húzhatnak alá egy ruhát és ennek a tetejére kerülhet az izgalmas darab. Így is izgató és kihívó. Minden jó alakú hölgynek ajánlott, hiszen akár van alatta valami, akár nincs, kiemeli a test vonalait. A ruha rugalmas műanyagból készül, ami könnyen moható és gyorsan szárad. Egyetlen méretben kapható, hiszen tetszőlegesen nyújtható..