Álló munkához kötelező a gyógypapucs

Az álló munkát végzők pontosan tudják, hogy mennyire fontos a megfelelő lábbeli kiválasztása és viselése. Ekkor szóba sem jöhet egy sima sportcipő, csakis a gyógypapucs, ami a lábról le tudja venni az azt érő óriási terhelést. Ugye, aki napi 8 vagy akár 10 órát is áll a munkájából adódóan, biztosan megérzi, hogy a testsúlyának az egészét, az ebből eredő terhelést a láb kell elviselje.
A komfort papucsként is ismert termékek azért tudnak segíteni, mert az ember anatómiáját, testfelépítését figyelembe véve készül. A gyógypapucs képes a nagyobb terhelést eloszlatni, csillapítani. A talp tehát nem fárad annyira el, a boka kevésbé van terhelve, illetve a lábujjak is biztonságban vannak.

A minden igényt kielégítő gyógypapucs megvehető a SEPA shopban, ahol mindenki megtalálhatja a munkájához, igényeihez leginkább passzolót. Az itt beszerezhető modellek mindegyike rugalmas, hajlékony talpszerkezettel rendelkezik. Miért fontos ez?
Nos, ennek köszönhetően adott az a kényelem, amire sok úriembernek és hölgynek bizony nagy szüksége van a munkahelyi feladatköre miatt. Beszerezhető már az a gyógypapucs is, ami nem csupán a munkahelyen, de utcán is hordható, de természetesen csak kora-közép tavasztól egészen ősz közepéig, talán végéig.

Női cipők: az idei év kihagyhatatlan modelljei

A tavaszi cipőket illetően rengeteg újdonságnak lehet örülni idén is. Úgy tűnik, hogy a tavaszi bokacsizma ismét nagy kedvenc lesz a női cipők között, ami főleg a hűvösebb reggeleken lesz hű társ. A gumicsizma is számos modellben elérhető lesz, ami biztos, hogy egy esős tavaszi napon jó szolgálatot tesz majd.
Mondani sem kell, hogy a trendi sneakerek és a kényelmes mokaszinok ugyanúgy népszerűek lesznek 2022-ben, akárcsak tavaly. A creeper biztos, hogy a női cipők közül ismét tarolni fog. A tavaszi ruhatár alapját képezi ez a nagyon népszerű és komfortos lábbeli.
A praktikusság is óriási előnye, hiszen akármilyen outfithez tökéletesen passzol. Egy különleges telitalpú platform cipőről van szó, ami a főleg a lazább tavaszi viseletekhez passzol. A retro női cipők 2022-ben sem mennek sehova, hanem megmaradnak divatos kiegészítőkként.