Helytakarékos megoldást kínál a fali kerékpártartó

A városi környezetben gyakran kell szembesüljünk azzal a problémával, hogy nincs elég hely egy jármű biztonságos elhelyezésére. Amennyiben garázs híján vagyunk, úgy két lehetőségünk marad. Megkockáztatjuk a szabadban, esetleg a lépcsőházban való tárolást, vagy bevisszük a lakásba. Ez utóbbi esetben a fali kerékpártartó hatékony megoldást kínál a gyors elhelyezéshez.

Nem kérdés, hogy miért van erre szükség, hiszen az amúgy is zsúfolt környezetben egyértelműen ez biztosítja azt a jellegű megoldást, minek hála biztosan nem lesz útban a kétkerekű. A fali kerékpártartó általában felhajtható, valamint típustól függően alkalmas egy vagy több bringa befogadására.

Választható még a mennyezetre szerelhető tároló, ami tovább tudja növelni a helyiségen belüli térnek a kihasználását. A felszerelésük ezen rendszereknek általában egyszerű, de érdemes okosan kiválasztani azt a stabil pontot, ami biztos tartást nyújt, hiszen súly kerül rá. A fali kerékpártartó kihasználásával mindenki jól jár és még a jármű is teljes biztonságban lesz.