Forradalmi hatóanyag a niacinamid

A szépségiparban évente jelennek meg forradalmi hatóanyagok. A niacinamid is a legújabb komponensek közé tartozik, ami számos módon mutatja meg megannyi pozitív tulajdonságát. Főleg a bőrápolás területén elengedhetetlen ez, hiszen a tartós stressz, a kialvatlanság, a nem megfelelő folyadékfogyasztás, a környezetszennyezés igazán negatív hatással van a bőrre.

Mivel hamar meglátszanak rajta az öregedés jelei, akárcsak a ráncok és szarkalábak, szükség van egy olyan készítményre, amelyik az alapanyagainak köszönhetően képes a leghamarabb leszámolni a kellemetlenségekkel. Érthető, hogy férfiak és nők egyaránt vágynak olyan szerekre, amelyeknek hála egészséges, feszes, kellően hidratált lesz az arcbőr.

Ebben segíthet a MediNatural niacinamid tartalmú széruma, aminek a rendszeres használatával garantált a selymes, puha és fiatalos arcbőr. Minden bőrtípusra és korosztálynak ideális, különösen a zsíros és a kombinált bőr kihagyhatatlan bőrápolója.

A niacinamid mellett, hatalmas előny az antioxidánsok megléte is, amik a negatív hatású szabadgyökökkel birkóznak meg. A szérum tehát egy olyan kiváló, koncentrált hatóanyag tartalmú esszencia, ami az egészséges arcbőr elengedhetetlen segédeszköze manapság.

Pár mondatban a légzéskönnyítőről

Az eukaliptol és mentol tartalmánál fogva a légzéskönnyítő illóolaj keverék kellemesen friss érzetet kelt a légutakban, így segítve a könnyebb légzést. A jóleső illatának köszönhetően este vagy éjjel nyugodtan használható, biztosítva a nyugodt alvást.

A légzéskönnyítő bátran alkalmazható porlasztóval a légtérbe permetezve vagy párologtatva, esetleg száraz inhaláció révén. Tanácsos egy cseppet az olajból egy papírzsebkendőre tenni, majd 2-3 cm-re az az orrtól az illatot belélegezni. Sokan pedig simán csak egy nagyot szippantanak az üvegcséből. A MediNatural légzéskönnyítő szert még a szaunákban is előszeretettel használják.

Az egyik fő előnye, hogy csakis természetes illóolajokból lett összeállítva. Egymás hatását erősítve hatékony segítői lehetnek az aromaterápia világában. A szérum egyik legfőbb komponense a levendula olaj, ami jó hatásfokkal alkalmazható légzőszervi panaszok esetén.