Cerave hidratáló arckrém reggeli és esti használatra

A Cerave hidratáló arckrém a bőrápolás alapvető összetevője. A bőrápolási rutin egyik utolsó lépéseként alkalmazva, támogatja a hidratálást, miközben erősíti és fenntartja a bőr nedvességgátját, védi a külső stresszhatásokkal szemben. Bizonyos bőrápolási összetevők segíthetnek megtartani a bőrben már meglévő nedvességet.

A bőrgyógyászokkal közösen kifejlesztett Cerave hidratáló arckrém a természetben előforduló összetevőket tartalmaz. A ceramidok a bőrben természetes módon megtalálható alapvető lipidek, amik segítenek támogatni a bőr egészséges nedvességgátját.

Úgy is gondolhatunk rájuk, mint a ragasztóra, ami épségben tartja a bőr vízháztartását, így a nedvesség hosszabb ideig fennmarad. A jól ismert hidratáló anyag, a hialuronsav szintén természetes módon megtalálható a bőrben, képes nedvességet vonzani és segít megtartani azt.

Bőrünk másképp viselkedik napközben, mint alvás közben, ezért ajánlott a reggeli és a délutáni bőrápolási rutin. Alvás közben veszít nedvességtartalmából, ezért reggelre a mélyen hidratáló Cerave hidratáló arckrém ajánlott.