Biztonságos és masszív emeletes ágy

Ha egy házaspárnak két azonos nemű gyermeke van, gyakran döntenek úgy, hogy mindkét csemetét ugyanabban a szobában helyezik el, amit ennek megfelelően rendeznek be. Sok esetben emeletes ágy kerül a helyiségbe, mert ez a leginkább helytakarékos megoldás.

De nem minden apuka rendelkezik elegendő idővel, szükséges szerszámokkal és kézügyességgel ahhoz, hogy saját maga készítse el ezt a bútorzatot, úgyhogy marad a vásárlás. Nagyon jó választás a kikolbutor.hu online bútoráruház, ahol sok emeletes ágy lelhető fel.

Most például a fenyő emeletes ágy megvétele kedvező, mivel 9%-kal olcsóbban lehet hozzájutni. A külső mérete 192x160x87, a fekvőfelület pedig 80×185 cm, tehát igazán kényelmes pihenést biztosít a kicsiknek.

A felső ágy is maximálisan biztonságos, mert eléggé magas a leesés-védőkorlát. Az emeletes ágy kerete tömör borovi fenyőből készült, lakkozott felülettel. A minőségi vasalatoknak és az alapanyagnak köszönhetően, rendkívül masszív ez a bútorzat. A termékhez nagy rugalmasságú, színvonalas szivacsmatracot is ajánl a webáruház.