Barbie mentőautó különböző célokra

Barbie egy nagyon sokoldalú lány, ezt már rengetegszer bizonyította. Ha kell, akkor süt, főz, autót vezet, de helytáll tudósként, popsztárként és farmerként is, így mondhatni, nincs olyan helyzet, amiben nem találná fel magát.

Ha szeretné a gyermekét is arra ösztönözni, hogy merjen álmodni és próbáljon ki mindent, amihez kedve van, akkor szerezze be neki ezt a remek babát, aki méltó példakép lehet a számára! Amennyiben az orvoslás világa iránt érdeklődik, akkor feltétlenül vegye meg mellé a Barbie mentőautó egyik példányát is, amivel részletes betekintést nyerhet ebbe a szakmába!

Természetesen a Barbie mentőautó a tulajdonosa stílusát hordozza magán, de ami még fontosabb, hogy gombnyomásra szirénázik, amit mindenképpen el kell tudnia viselnie annak, aki ilyen járgányon vagy kórházban akar dolgozni nap mint nap.

Továbbá, egy kar felhúzásával a Barbie mentőautó kórházzá alakul, ami nagy részletességgel mutatja be, hogy miként zajlik a beteggondozás. Van benne recepció, váró, felszerelt vizsgálószoba és még ajándékbolt is, tehát tényleg mindenre gondoltak a tervezők.

A gyerkőc egészen biztosan odáig lesz érte, ha tetszik neki az orvos szakma, de akkor is hasznos lehet egy Barbie mentőautó, ha egyébként fél a vizsgálatoktól, kórházaktól, hiszen ezzel nagyon jól be lehet mutatni, hogy mit fognak vele csinálni és mi fog történni.

Egy ilyen szerepjáték sok esetben hatásosabb, mintha szóban szeretnénk elmagyarázni a kicsiknek, hogy miért kell orvoshoz menni, tehát tanító és nyugtató célzattal is bátran megvehető a Barbie mentőautó. Ha ismerős lesz a terep, akkor kevésbé fognak tartani minden olyan helyzetben, amikor a beteggondozásban dolgozó személyekkel kell találkozniuk.