Az Aux klíma lehengerlő hatása

Nincs is annál kellemetlenebb élmény, mint a nyári kánikula idején a lakásban lazulni. Számos megoldást lehet találni, de mivel egyre magasabb hőmérséklettel kell szembesülni minden évben, így az Aux klíma lehet a befutó döntés. Ez a márka magába foglalja a leginkább elvárható tulajdonságokat, sőt, még attól is jóval többet.

A legmodernebb technológiai vívmányokkal felszerelt Aux klíma nem fog csalódást okozni senkinek. Letisztult megjelenése alkalmassá teszi arra, hogy megfelelően mutasson a nappaliban, konyhában vagy a hálószobában. A megszokott fehér színen túl, fekete verzióban is elérhető. Az inverteres működési mechanizmus valódi kincs, hiszen a nyári melegben könnyedén lehűti a teljes lakást, télen pedig kiválóan használható fűtésre. Remek alternatívát kínál a gázfűtés helyett.

Az Aux klíma páramentesítő üzemmóddal, öndiagnosztikával, időzítővel, LED-kijelzővel, mosható porfilterrel, valamint integrált WI-FI vezérléssel tudja megszépíteni a mindennapokat. Magas teljesítményt ígér, alacsonyabb fogyasztás mellett.