Aktivitásmérő órák mindenféle sporthoz

Ha imádsz sportolni vagy még csak kezdő vagy, de szeretnéd nyomon követni hány kilométert kerékpároztál, futottál, úsztál, sétáltál, akkor szükséged lesz egy olyan eszközre, ami méri a megtett távolságot.

Az aktivitásmérő órák erre a célra tökéletesen megfelelnek, sőt, nyomon követheted, hogy miként hat a szervezetedre a sport. A fitnesz karkötő néven is ismert okoseszköz méri a vérnyomást, pulzust, elégetett kalóriát, távolságot, alvásmennyiséget.

Minden olyan adatot mér, ami szükséges az edzésterv elkészítéséhez, illetve az egészségi állapot megfigyeléséhez. Az aktivitásmérő órákkal nyugodtan úszhatsz is, mert úgy vannak megtervezve, hogy vízzel érintkezve is működjenek.

A legtöbb ilyen okoseszközbe telepítve van GPS, ezáltal pontosan méri a megtett távolságot, hogy mennyi idő alatt teljesítetted azt, illetve perc/km-ben a sebességet.  Ez általában akkor hasznos, ha kerékpározol vagy futsz. Részidő mérésére is kiváló eszköz. Az aktivitásmérő órák kitűnő társként funkcionálnak sportolás közben.