A Xiaomi Roborock S7 ár garantálja a minőséget

Az okosporszívó jó szolgálatot tehet a mindennapokban. Tökéletes választás azoknak, akik egész nap folyamán dolgoznak és nincs idejük takarítani. A Xiaomi Roborock S7 ár egyáltalán nem nevezhető alacsonynak.

Minden padlótípushoz alkalmazkodik. Használható például szőnyegen, parkettán, linóleumon, fa- és hajópadlón. Akkumulátorral működik, ami Lítium-ionos, így 180 perces üzemidőre is képes egyetlen töltéssel. Érzékelőkkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően automatikus rácsatlakozik a töltőállomásra, ha merülni kezd.

A Xiaomi Roborock S7 ár jól láthatóan fel van tüntetve az internetes áruházakban. Ha rákeres a termékre, akkor minden fontos dolgot megtudhat. Fénykép alapján vehető szemügyre, hiszen az online vásárlás során nincs lehetőség személyesen megtekinteni az árucikkeket.

Ha megrendeli, akkor a csomagban megtalálja a 230 V tápegységet, a felmosó textilt, a töltőállomást, a pót szűrőt, az adaptert, az oldalkefét és persze a használati útmutatót. A Xiaomi Roborock S7 ár néha kedvezményes is lehet.