A Szamos supinált csizma ebben a szezonban is divatos

A gyerekdivat ugyanolyan változékony, mint a felnőtt. Ha divatos lábbelit keres a szeme fényének, látogasson el a weboldalunkra, ahol a legújabb Szamos supinált csizma modelleket is szemügyre veheti! A kínálatunkban található téli lábbelik hatalmas színválasztékot fednek le, hogy a gyermeke sötét és hideg napokon se olvadjon bele az unalmas háttérbe.

Jelenleg a lányok között a Szamos supinált csizma az egyik legkeresettebb lábbelitípus. Idén az egyszínű modellek dominálnak, de a többszínű modellek is népszerűek. Ez a lábbeli akár kabáttal is viselhető. Ugyancsak divatos lehetőségek a többszínű betétekkel, például színes talppal ellátott változatok. A fiúknak készült legtrendibb modellek általában fekete vagy sötétkék színűek. Szilárd kialakításuk ellenére, nagyfokú könnyűség jellemzi ezeket, ráadásul puhák is.

A Szamos supinált csizma közvetlenül a gyermekek igényeinek megfelelően készül. Ez a fajta lábbeli biztosítja a mindennapos kényelmet a kedvezőtlen időjárási körülmények között, továbbá alkalmazkodik a láb formájához.