A Prelix fagyálló télen-nyáron jó szolgálatot tesz

A belső égésű motorok működése közben magas hő termelődik az oxigén és az üzemanyag találkozása során. A Prelix fagyálló termékről lehet, hogy tévesen azt feltételezed, kizárólag a téli fagyok kivédésére jó, de a helyzet teljesen más. A működés közben keletkezett hőt is képes elvezetni a kritikus helyekről, akárcsak a motorolaj.

A Prelix fagyálló készítményt többféle kivitelben és kiszerelésben találhatod meg a hungarolube.hu webáruházban, mégpedig igen kedvező áron. Az ilyen jellegű készítmények közös vonása, hogy szabályozzák a motor alkatrészeinek a hőmérsékletét, valamint korrózióvédelmet is biztosítanak. A hűtőfolyadék az esetleges túlmelegedés ellen is védi a kocsi motorját, ami a nyári hónapokban aktuális.

A webshopban találhatsz koncentrátumokat, ezeket csak abban az esetben vásárold meg, amennyiben biztos vagy benne, hogy megfelelőképpen fel tudod hígítani. Amennyiben kétséged lenne a sűrített Prelix fagyálló termékkel szemben, akkor viszont a rendelkezésedre áll a hígítást nem igénylő készítményekből is többféle.