A költöztetéssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók

Ha költözni szeretne az ember és úgy érzi, hogy egyedül nem birkózik meg a feladattal, akkor mindenképp tanácsos segítséget kérni. A Bauer-Teher teljeskörű szolgáltatásainak köszönhetően a költöztetés gyorsan és megbízható módon történik. A sikerre a garancia a cég és a mögötte álló csapat professzionális hozzáállása, illetve szakértelme.

A vállalkozás több mint 30 éve tevékenykedik ezen a területen, és többszáz költözködésben segített már a klienseknek. Milyen esetekben lehet számítani a vállalatra? Lakás-, iroda- vagy épp házcsere, vásárlás esetén is hívhatók. A munkatársak legfontosabb célja, hogy sérülésmentesen kezeljék, cipeljék és szállítsák a legkülönfélébb eszközöket.

A legnagyobb, legnehezebb bútoroktól kezdve, egészen a legkisebb, törékeny apróságokig, mindennel profi módon bánnak majd. A legnagyobb előnyük abban rejlik, hogy minden kényes feladatot elvégeznek: a fel- és lepakolást, a csomagolást, a bútorszerelést, valamint csomagolóanyagot is biztosítanak.

A költöztetés minden egyes lépésekor számítani lehet a Bauer-Teher csapatára. A kollégák korrekt partnerként fognak együttműködni, a procedúra első percétől az utolsóig. Természetesen a költöztetés előtt jogosan merülhet fel az érdeklődőkben a kérdés, hogy mikor szükséges elkezdeni a készülődést? Ha valaki felkeresi a vállalatot, akkor biztos lehet benne, hogy legkésőbb 7 napon belül intézkednek a kollégák. Természetesen az ügyfeleknek tudniuk kell, hogy a pontos és időbeli tájékoztatás sokat segít.

Költöztetés Budapest: mit, mikor, hogyan?

Kétszeresen fontos a felkészültség a magyar fővárosban. A költöztetés Budapest területén a nagy forgalom és megnövekedett költözködésre váló igény miatt tovább tart, mint más városokban. Mivel is szükséges kezdeni? Először is azt kell tisztázza a kuncsaft, hogy mikor és pontosan mi lesz a vállalat feladata? Ennek alapján a szakemberek pontosan tudni fogják, mire vállalkoznak és a kérés mekkora kapacitást igényel.

Ekkor az is kiderül, hogy mennyit kell majd fizessen a kliens. Nagymértékben kihatnak a végső összegre a megrendelő igényei és kérései. Mit tartalmaz egy korrekt árajánlat? A tájékoztatás és tarifa alapján elkészített ajánlatnak precíznek, átláthatónak kell lennie, rejtett költségek nélkül.

A költöztetés Budapest városában akkor történik akadálymentesen, ha a munkatársak minden apró részlettel tisztában vannak. Tudniuk kell tehát a lakás, ház vagy iroda alapterületét és a szobák, helyiségek számát. Emellett fontos a bútorok, csomagok, hozzávetőleges mennyiségének az ismertetése, az extra tárgyak feltüntetése, és persze a címek megadása is.