A kerti függőfotel mindenki kedvence

Ez a nagyszerű eszköz manapság már nélkülözhetetlen eleme a kerteknek. A kerti függőfotel a szabadtéri használat mellett alkalmazható teraszon, erkélyen, sőt, beltérben is. Nyugodt, valamint kényelmes pihenést garantál egy fárasztó munkanap után.

A termékek eltérő anyagból készülhetnek. A leggyakoribb változatok váza fémből készül. Az erős fémkeret biztosítja a tökéletes stabilitást. A kerti függőfotel mesterséges rattan anyaga nagyon tartós. Népszerű, hiszen jól ellenáll az időjárási viszontagságoknak.

A karbantartását tekintve rendkívül egyszerű. A férőhelyet illetően két típus létezik egy- vagy kétszemélyes. Az utóbbiról annyit kell tudni, hogy erősített kerettel rendelkezik. Többféle formavilággal bíró modell kapható, vagyis a már meglévő berendezéseihez illő darabot választhat.

A rattan kerti függőfotel párnákkal és takarókkal együtt is megvásárolható, hogy ezzel is növelni tudja a kényelmet. Tökéletes választás a relaxáláshoz, de olvasáshoz és zenehallgatáshoz is nagyszerű megoldás lehet.